Kontorflytning

Virksomhedsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Galten-flytteservice har mange års erfaring med virksomhedsflytning og transport for både store og små virksomheder. Vi tilbyder virksomhedsflytninger som altid er tilpasset virksomhedens individuelle behov. Med Galten-flytteservice får i derudover en erfaren flyttepartner, som er klar til at varetage ansvaret med at flytte virksomhedens inventar/indbo.

Hos Galten-flytteservice er din virksomheds inventar i sikre og kyndige hænder, når vi udfører en flytning. Vi passer på jeres ting som var det vores egne og har bred erfaring med mange typer flytinger såvel store som små og altid med fokus på vores kunders behov, for at sikre en gnidningsfri flytning planlægger vi flytteprocessen nøje fra starten. Her vil vi i samarbejde med virksomheden gennemgå flytningen fra start til slut. Vi hjælper gerne med at afmontere, emballere og pakke inventar inden vi flytter det. Flytningen kan udføres i weekenden for at minimere forstyrrelse af medarbejderne, vi flytter dog alle dage året rundt.

Galten-flytteservice tilbyder:

Emballering, pakning og transport af kontorinventar, arkiv og lager
komplet flytning af virksomheder inkl. kontormøbler og it-udstyr
Bortkørsel af affald og gamle kontormøbler
Interne flytninger, hvad end det er hele afdelinger eller et enkelt kontor

Med andre ord er Galten-flytteservice en flytteforretning, hvor der er garanti for en effektiv flytning. Har du brug for at få et uforpligtende tilbud på en virksomhedsflytning kontakt os pr. telefon 70 20 80 28 eller udfyld kontaktformularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Ring for uforpligtende tilbud på 70 20 80 28 eller Indhent tilbud her