CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Domains

Users

Email Accounts

Support

Price2 MAND OG 50 M3 FLYTTEbil

2 ERFARNE FLYTTEMænd

1 FLYTTEbil PÅ 50 M3

FLYTTETÆPPER OG PLASTFILM

INKL. FLYTTEFORSIKRING

MEDLEM AF DMF

1295,00 DKK

pr. time


containerflytning


2-3 erfarne flyttemænd

læsning af 20 container

gratis lån af flyttekasser

inkl. flytteforsikring

medlem af dmf

fra 4500,00 DKK

pr. læsning/aflæsning 


3 mand og 50 m3 flyttebil

3 erfarne flyttemænd

1 flyttebil på 50 m3

flyttetæpper og plastfilm

inkl. flytteforsikring

medlem af dmf

1790,00 DKK

pr. time


Med en større model går det hurtigere at pakke lastbil, da flyttegodset hurtigere kan pakkes og stilles ind.

Hvis du bor på 4-5 sal i en 3 vær. Lejlighed, vil den mest effektive løsning for dig være at vælge 3 flyttemænd, da det vil gå dobbelt så hurtigt, da tempoet kan holdes højt.

Er du tvivl så ring, og vi vil vejlede dig. En god tommelfingerregel er, at din boligs antal m2 deles med 3. F.eks. du bor på 90m2/3 har du ca. 30m3 flyttegods.

Har du udendørs møbler og krukker, beregn da min. 4-6 m3 ekstra.

F.eks. 60m2/3 = 20m3, men her ville vægten spille en stor rolle, da en 20m3 flyttebil hurtigt vil få overlæs, og dermed være nød til at køre 2 gange.

Privat flytning

Ydelse


Pris


 1 ekstra flyttemand


 kr. 495


Trappekravler tillæg*


 kr. 125 pr. etage*


Beskyttelses materialer efter forbrug (stræk film)


 kr. 150 min.


 Pakkepapir

 kr. 300


 Byrde tillæg pr. Flyttemand


 kr. 500


 Handymand service


 GRATIS


*Vi har også opmagasinering og udlejning af depotrum*

Alle priser er inkl. moms.

Vi har igennem alle år erfaret, at der ikke er mange flytninger, der er en ens, ej heller to boliger, der er ens. Vi udfører derfor flytning på timebasis, som sikre dig den mest effektive flytning, da der ved for billige tilbud kan opstå stress, pres og fejl, som til sidst kan ende med kedelige skader! Så leder du efter et billigt tilbud, er det ikke os, men til gengæld stiller vi vores store erfaring og viden til rådighed, og kan vi give dig en pris ide/overslag, så du ved, hvad du kan forvente. Vi vil gerne i forbindelse med bestilling af en flytning komme og besigtige din bolig for vurdering af antal flyttekasser, flyttebiler og mandskab, der skal stilles til rådighed til netop din flytning.

Der beregnes for minimum 3 timer pr. flytning.
Ved lørdagsflytning beregnes for minimum 4 timer pr. flytning.
Søn-helligdage lukket.

Timeprisen beregnes fra vi køre fra vores lager, til vi er tilbage på vores lager.

*Trappekravler

Vores super effektive trappekravler tager 4 kasser på en gang op på 5. sal på et par minutter! 1 flyttemand kan kun gå op og ned med 1 flyttekasse af gangen. Denne service komme dig til gode og sikre dig en mere effektiv flytning, hvor tempoet kan holdes højt, + det skåner vores flyttefolks rygge. Denne smarte effektive maskine kan ikke kun køre op/ned med flyttekasser, den kan også køre med hårde hvidevarer, skabe, kommoder endda sofaer, som normalt skulle håndteres af 2 flyttemænd. Dette kan 1 flyttemand nu klare helt selv. Trappekravlertillæg er pr. etage du bor på, og ikke pr. etage/gang den kører op.  F.eks. du bor på 5 sal = 5x trappekravler tillæg – men op til 4 gange så effektivt end hvis vi ikke benyttede den.

GRATIS Leje af flyttekasser

Hos Galten-Flytteservice yder vi denne service, så du er fri for selv at købe og betale flyttekasser og bagefter tænke på, hvad du nu stiller op med f.eks. alle flyttekasserne. Du skal heller ikke bekymre dig om at fragte dem hjem fra byggemarkedet, vi levere dem lige til din dør, om du så bor på 4 sal. eller i stuen – det kalder vi god service. Vores flyttekasser er professionelle kvalitets flyttekasser og kan på ingen måde sammenlignes med dem, du køber i byggemarked. Vores flyttekasser holder til mange flytninger, hvis de bliver behandlet korrekt. Dvs. ikke fylde dem op med tunge bøger, men max 15-18 kg. i hver kasse. Lad venligst være med at skrive på flyttekasserne, sæt i stedet klistermærke/labels på med anvisning om rum og fjern det venligst før returnering af flyttekasserne. Flyttekasserne skal tilbageleveres på samme måde, som du modtag dem, dvs. de skal alle være foldet ud og vende samme vej. Flyttekasser er til låns i op til 14 dage før og op til 14 dage efter en flytning. Efter 14 dage vil der blive faktureret kr. 40,00 pr. ikke afleveret flyttekasse. Vi kan desværre ikke tilbyde, at I selv henter/tilbageleverer flyttekasser, da vi ikke har nogen bemanding på vores lager.

Møbellift

Møbelliften koster 495 kr. pr. time for 1x lift. Møbelliften er monteret på en trailer og den fylder derfor ikke mere end en trailer og kan med stor sandsynlighed gå ind i en baggård. Kan oftest stilles op hvor der er plads, det kræver, at du har et stort vindue eller altan. Denne maskine medbringer vi kun, når vi har flytningen.

Tungløft

Ved tunge løft forstås det, at der tale om særligt tunge møbler som store uhåndterlige møbler f.eks. skænke, klaver og pengeskabe.
Ved genstande og møbler over 80 kg., eller hvor der kræves speciel flytteteknik og flytteudstyr, vil der blive påregnet et byrdetillæg på 500 kr. pr. flyttemand.

Overtidsbetaling
Efter 7,5 time og efter kl. 17.00 vil der blive beregnet et tillæg på 30% af timeprisen.

Handymanservice

Koster ikke ekstra, udføres efter gældende timetakst.

Betalingsbetingelser:

Vi afregner efter endt flytning. Vi modtager kontant,  Mobilpay eller dankort (mastercard, visa osv.)

Alle regninger vil blive pålagt miljøtillæg, som udregnes efter en procentsats på hver enkelt flytning. Da vi er pålagt af staten at betale diverse miljøtillæg på biler såvel som plast og pap og andet.

Der fremsendes ikke faktura til privat personer.

Betaling foregår straks efter endt flytning.

Betaling kontant, dankort eller via Mobilepay.