Lån gratis flyttekasser ved Galten-flytteservice

Få en ubesværet privatflytning med Galten-flytteservice!

Vi forstår, at en privatflytning kan virke som en overvældende opgave for mange. Derfor er det en klog beslutning at overlade denne opgave til os som professionelt firma. For at kunne tilbyde den bedste rådgivning og service, tilbyder vi en gratis og uforpligtende besigtigelse af jeres bohave.

Galten-flytteservice tilbyder forskellige muligheder for at hjælpe jer med flytteopgaven:

• I foretager selv pakning i flyttekasser

• vi læsser jeres bohave inkl. flyttekasserne på flyttevognen og transporterer til jeres nye adresse

• vi aflæsser bohavet og bærer ind i jeres nye bolig

• I foretager selv udpakningen

• Vi emballerer og pakker alt i flyttekasser, adskiller reoler, senge osv. samt nedtager f.eks. lamper. Vi kan også udføre hele flytningen uden jeres aktive deltagelse.

Vores erfarne team sørger for forsvarlig emballering under læsning på flyttevognen ved hjælp af flyttetæpper og film, så jeres ejendele ikke tager skade.

Ved at overlade pakning og flytning til os, er jeres ejendele dækket af vores forsikring. Hvis I selv pakker i flyttekasser, er det dog jeres eget ansvar.

Hos Galten-flytteservice er vi opmærksomme på, hvor vigtigt det er for jer at føle jer trygge under en privatflytning. Vi behandler alle opgaver med seriøsitet, da et hjem rummer uvurderlige ejendele, der ikke kan erstattes.

Vores privatflytteservice omfatter både store og små opgaver og inkluderer også pakning og klargøring til flytning. Vores medarbejdere er altid punktlige.

Er du klar til en sikker og effektiv privatflytning? Kontakt os i dag for at planlægge jeres flytning og få et uforpligtende tilbud. Lad os gøre hele processen let og stressfri for jer!

Kontakt os via kontaktformularen ude i siden eller ring på 70 20 80 28

Kontakt os

Ring til os for uforpligtende tilbud på 70 20 80 28 eller indhent tilbud her

Her ses en bil, som er ved at blive pakket.