Tungløft

Hos Aarhus-flytteservice er vi også specialister i tungløft. Vi tilbyder at varetage håndtering og transport af tunge og svært håndterbare effekter. Det er særligt vigtigt for os og specielt kunden at sikkerheden er i top på disse opgaver. Vi har mere end 35 års erfaring, og har specialudstyr og folk til disse opgaver. Vi er specialister i transport af klaverer og flygler, men varetager også en bred vifte af forskellige andre opgaver.

Vi kan bl.a. klare opgaver som:

  • Pengeskabe
  • Arkivskabe
  • Våbenskabe
  • Kopimaskiner
  • Statuer
  • Billard- og poolborde
  • Store hårde hvidevarer
  • Fitness maskiner
  • Store eltavler
  • Vinduer/glas

Flytning at et pengeskab, er ikke bare et spørgsmål om stærke flyttefolk, da et pengeskab vejer fra ca. 400 kg og opefter, eller råstyrke, men teknikken og det rigtige udstyr. Derfor er det en opgave for fagfolk, da der er mange ting der kan gå galt, når man først begynder at flytte på et pengeskab og kommer det ud af kontrol vil det forårsage store skader på personer, bygninger og gulv.

 

Statue flytning kræver særlig færdigheder når, statuerer, skal pakkes og transporteres. Hos Aarhus flytteservice ser vi det som en kunst, at løse en sådan opgave. Det kræves en særlig professionalisme, når værdifulde genstande skal transporteres da der som regel er tale om store og uerstattelige værdier, hvor man ikke kan gå på kompromis med hverken pakning, flytning eller eventuelt opbevaring.

 

Flytning af kunst og andre værdifulde genstande, kræver færdigheder, orden, erfaring og det er grunden til at flytning af kunstværker og museumsgenstande kræver et professionel flyttefirma med erfaring i flytning af sådanne opgaver.

 

Professionel planlægning, emballering, materialer og værktøj fjerner mange timers arbejde og sikre at risikoen for skader minimeres.

Med den ekspertise vi igennem årene har samlet og er vi i stand til at udføre den opgave, du stiller os til perfektion. Det ligger naturligvis højt på vores ønskeliste, at tingene bliver behandlet ordentligt, og det er derfor dette der er i fokus hos os.

Vi klarer flytningen af tunge ting, store ting, uhåndterlige ting, butiksinventar, fitness udstyr, vanskelige emner og er der tale om specielle opgaver, så gør vi brug af kraner. Kort sagt vi tager os af alverdens tunge og uhåndterlige ting, så måske kan vi også klare dine.

Skal du have flyttet store tunge ting og virker det uoverskueligt så kontakt os og vi løser opgaven.

Hvis du har spørgsmål til dette, eller vil have et uforpligtende tilbud kan du kontakte os på 70 20 80 28